Noutăți

INVITAȚIE LA CONFERINȚA DE ÎNCHIDERE A PROIECTULUI

Vă invităm la conferința de închidere a proiectului „ID CARDS pentru muncă decentă în sectorul de construcții”. Evenimentul va avea loc vineri 29.04.2022, de la ora 12.30, la GRAND HOTEL BUCHAREST (fost Intercontinental).

Proiectul a fost implementat de FGS FAMILIA, în calitate de promotor de proiect, în parteneriat cu FPSC și Fellesforbundet, Norvegia. A fost co-finanțat Norway Grants 2014 – 2021, prin intermediul Programului „Dialog social – muncă decentă”. Perioada de implementare a fost 02.02.2021-29.04.2022.

Obiectivul general al proiectului a fost elaborarea unei politici publice privind crearea unui sistem nediscriminatoriu de combatere a muncii nedeclarate în sectorul de construcții din România printr-un card social pentru lucrătorii angajați, ca instrument de promovare a unei agende privind munca decentă și lupta împotriva dumping-ului social.

Conferința de închidere se dorește a fi un eveniment social elegant, menit să valorifice atât rezultatele obținute în cadrul proiectului, cât și conexiunile realizate de-a lungul desfășurării activităților proiectului.

Vă rugăm să confirmați participarea la e-mail gabriela.sterian@fgs.ro și office@federatiaconstructorilor.ro până la data de 27.04.2022. În urma transmiterii confirmării de participare, veți primi pe e-mail agenda evenimentului.

Rezultatele proiectului
Principalul rezultat al proiectului este elaborarea unei politici publice pentru combaterea muncii nedeclarate și a concurenței neloiale din construcții. Politica a fost fundamentată pe un studiu comparativ la nivel european și pe o cercetare privind industria construcțiilor din România.

Mai multe informații privind rezultatele proiectului găsiți aici.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mergi sus
Translate »
ro_RORomanian