Noutăți

INVITAȚIE LA CONFERINȚA DE ÎNCHIDERE A PROIECTULUI

Vă invităm la conferința de închidere a proiectului „ID CARDS pentru muncă decentă în sectorul de construcții”. Evenimentul va avea loc vineri 29.04.2022, de la ora 12.30, la GRAND HOTEL BUCHAREST (fost Intercontinental).

Proiectul a fost implementat de FGS FAMILIA, în calitate de promotor de proiect, în parteneriat cu FPSC și Fellesforbundet, Norvegia. A fost co-finanțat Norway Grants 2014 – 2021, prin intermediul Programului „Dialog social – muncă decentă”. Perioada de implementare a fost 02.02.2021-29.04.2022.

Obiectivul general al proiectului a fost elaborarea unei politici publice privind crearea unui sistem nediscriminatoriu de combatere a muncii nedeclarate în sectorul de construcții din România printr-un card social pentru lucrătorii angajați, ca instrument de promovare a unei agende privind munca decentă și lupta împotriva dumping-ului social.

Conferința de închidere se dorește a fi un eveniment social elegant, menit să valorifice atât rezultatele obținute în cadrul proiectului, cât și conexiunile realizate de-a lungul desfășurării activităților proiectului.

Vă rugăm să confirmați participarea la e-mail gabriela.sterian@fgs.ro și office@federatiaconstructorilor.ro până la data de 27.04.2022. În urma transmiterii confirmării de participare, veți primi pe e-mail agenda evenimentului.

Rezultatele proiectului
Principalul rezultat al proiectului este elaborarea unei politici publice pentru combaterea muncii nedeclarate și a concurenței neloiale din construcții. Politica a fost fundamentată pe un studiu comparativ la nivel european și pe o cercetare privind industria construcțiilor din România.

Mai multe informații privind rezultatele proiectului găsiți aici.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Translate »
en_USEnglish